Az örök állandó ősszel is

2020. augusztus 15. 17:46 - Milie

Vannak dolgok amik sosem változnak...

Legalábbis mi most ezt gondoljuk. Mivel a divat világában minden ismétlődik, egyértelműen ki lehet mondani, hogy ami egyszer eltűnik, az előbb vagy utóbb úgyis előkerül újra. Ez történt például a válltöméssel, a trapéznadrággal vagy a műagyag ékszerekkel is, az persze már egy teljesen másik kérdés, hogy mennyire lesznek népszerűek újra - lásd trapéznadrág - nem volt olyan ember aki ne hordta volna, most mégis a fél világ a pokolra kívánja. 

Igaz, a színekkel kapcsolatban azért nincsenek akkora ellenérzések általában, mint a formákkal vagy anyagokkal. Érdekes, hogy amint eljön az augusztus, természetes dolog, hogy egyre inkább vonzódik az ember újra az őszhöz. Hiába vannak mindig új színtrendek, vannak dolgok amik állandóak. Ezt pedig a Pantone csapat is tudja nagyon jól. Ilyen olyan nevekkel, de az adott színek újra és újra visszatérnek, persze minimális különbségek azért mindig felmérhetőek, amiket persze nem kell feltétlenül teljesen vérkomolyan venni. 

Ilyen például nagy kedvencem a Burgundy:

Ami ez esetben a szezon Magenta Purple-je. Ha ilyen névvel, ha mással, de minden évben fel lelhetjük az adott évi kínálatban a lilás bordó árnyalatot. Érdekes, hogy szinte más évszakban rá sem nézünk, de még csak eszünkbe sem jut. Mikor eljön az ideje, akkor pedig ugyanolyan élvezettel veszem elő, mintha mindig is elen lett volna.

Sötét zöld:

Most épp Ultramarine Green, Tavaly Eden, előző évben pedig Quetzal Green, és így tovább. Persze itt sem beszélünk teljes mértékig ugyanarról a színről, de a lényeg nagyjából ugyanaz.

Sötét kék:

Igaz, hogy az idei év színe a Classic Blue, azért a trendek megalkotói intézkedtek egy kevésbé semleges színről a szezonban a Blue Depths formájában. Örök sötét kék, kissé piszkos, ami szinte mindenkinek működőképes :)

Bordó:

A burgundy, csak lila nélkül. A Fired Brick nevet kapta idén, és továbbra is pont olyan elegáns mint tavaly. 

Én személy szerint nagyon szeretem ezeket a klasszikus őszi színeket, mindig öröm újra rátalálni. Ti hogyan álltok hozzájuk?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr2616164936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása