Tollas az igazi!

2018. január 15. 17:29 - Milie

Egy ideje megszokhattuk, hogy a különböző állati elemek fontos részét képezik a ruhatárunknak. Vannak állatmintás ruhadarabok, cipők, szőrmebundák (kizárólag műszőrme!). De mi is van tollal borított szépségekkel? Vannak közte övek, szoknyák, cipők, sőt nadrágok is! Nem is olyan régen találkoztam egy party nadrággal, amit kívülről csodaszép toll borított, a hátsórészét pedig a szintén nagyon divatos bársony anyag adta. Kétségkívül elég extrém darabok, ennek ellenére, nagyon fel tudja dobni az ember ruhatárát. Mindennek a nyitja csak a mértékletesség. Alapvetően egy nagyon kényes dologról beszélünk, hiszen tisztítani a tollat szinte lehetetlen. Így ha vásárolunk, szigorúan csak tiszta környezetbe, száraz időben viseljük, nehogy valami külső tényező kárt tegyen benne. Egy kisebb táska (jobb fent) tökéletes lehet party-ba, vagy esetleg egy tavaszi-nyári városnézéshez, amikor igazából semmi másra nincs szükségünk mint a pénztárcánkra, a telefonunkra, és egy kis sminkfelszerelésre, szükség esetén pedig napszemüvegre. Fontos hangsúlyozni, hogy bőven elég egy tollas kiegészítő, nem szükséges a ló túlsó oldalára átesnünk, Egy szoknya esetében főleg, hiszen nem egy kiegészítőről beszélünk, hanem egy alap ruhadarabról, így mindenképpen szolidabb dolgokat párosítsunk hozzá, hogy ellensúlyozzuk az extrém hatást, pont mint ahogyan a kép is mutatja. Egyszerűbb felsővel, egy rövidebb ám díszítéstől mentes kabáttal tökéletes az egyensúly, viszont egy hangsúlyosabb nyaklánc-óra-karkötő ultimate szetté tudja varázsolni megjelenésünket. Minél díszesebb a tollas darabunk, annál inkább érdemes letisztultabb darabokat választani hozzá, hogy ne legyen káosz a megjelenésünk. Amennyiben cipőt választunk, még pedig egy elegánsabb darabot, akkor mindenképp egy letisztult ceruza vagy A vonalú szoknyát passzítsunk, ami nem túl rövid, vagy pedig egy szintén letisztult hosszúnadrágot, az, hogy palazzo vagy skinny már szinte mindegy, viszont amennyiben palazzo-t választunk, érdemes egy bokáig érő verziót találni, hogy a cipő is kellő hangsúlyt kapjon, és ne legyen takarva. Ez tökéletes választás nívósabb eseményekre, színházba, megbeszélésre, nem annyira partykellék. Sötétebb vagy egyszínű cipő elbír akár egy mintásabb szoknyát vagy nadrágot, de figyelnünk kell rá, hogy mindenképp harmonizáljon a cipőnkkel.

Szinte a szivárvány minden színében elérhetőek ezek a ruhadarabok, viszont a könnyebb hordhatóság érdekében érdemesebb kevésbé rikító színeket kipróbálni, könnyebb is lesz hozzáigazítani alapruhatárunk, így mindig lesz ami feldobja kicsit a szürke hétköznapi estéket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1713577927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása