Ezüst minden mennyiségben!

2018. január 24. 23:29 - Milie

Utolsó leárazások a téli szezonra

Noha már kezdünk kilábalni a szörnyűséges tél fogságából, sajnos mégsem dobhatjuk el az összes téli ruhánkat elővéve az újonnan beszerzett tavaszi-nyári pre-kollekciók darabjait, még egy picit kénytelenek vagyunk kiélvezni a tél adta örömöket. De úgy érzem nem kell emiatt sem szomorúnak lennünk, nézzük a jó oldalát! Rengeteg leárazás vár minket a boltokban, ahol jobbnál jobb téli kollekciós darabokat tudunk hihetetlen alacsony árin megszerezni.

Sosem fogom elfelejteni, amikor szinte a nyár kellős közepén kutattam kérésre ezüst táskáért, kétkedve a létezésében, hisz nagyban tombolt a nyár, a dzsungel őrület, a sárga a zöld és a "flame" színek kavalkádja. Gondoltam ez a vonat már elment, hisz ha fél évvel előtte kellett volna beszereznem, akkor tuti millió táska közül válogathattam volna. Azonban sikeresnek tudhattam az akciót, amikor is a Zara behozta a tavalyi év első nagy pakolós pre-fall/winter ezüst táskáját, és akkor úgy éreztem, ezt nem szabad elszalasztani. Akkor még nem gondoltam hogy a 2017-18-as tél is ekkora ezüst őrületben fog tombolni, most pedig nem győzik ismét potom árakon "hozzánk vágni", aminek és személy szerint örülök, hisz szeretem ezt a hűvös fényes színt, és végülis, ha belegondolunk, még legalább bő egy hónapig hordhatjuk is, de akár egész évben, ha olyan kedvünk van, és olyan darabot sikerül találnunk aki kedvünkre van még akár tavasszal vagy nyáron is. Egy szó mint száz, ideje lenne belevetni magunkat a vadászatba, hisz meglepően olcsón tudunk még a tél hátralévő idejére szép fémes hatású kiegészítőket vagy ruhadarabokat vásárolni.

1. Ezüst körömcipő

Reserved polcain sok színben elérhető ez a kis kényelmes körömcipő, városi sétára tökéletesen alkalmas, ugyan ezt egy kicsit érdemes félre tenni tavaszra, de ha inkább az idei választékot szeretnénk követni, akkor egy fémes zöldet válasszunk, a tavaszi üde zöld és a nyári dzsungel áradatba tökéletesen fog passzolni! 

A cipő ára 1990 Ft.

 http://www.reserved.com/hu/hu/woman/all-1/accessories/shoes/sb045-slv/shiny-pumps

 

2. Ezüst szoknya és ezüst sneaker.

Mindkettő nagyon kényelmes viselet, a cipőt extrémebb szettekhez ajánlom.

Ezüst szoknya (Reserved): 2995 Ft  

http://www.reserved.com/hu/hu/woman/all/clothes/skirts/rs043-slv/high-waist-metallic-trapezoid-miniskirt

Ezüst sneaker (Reserved) : 1995 Ft 

 

3 Ezüst táska (Reserved): 2995 Ft

http://www.reserved.com/hu/hu/rh737-slv/ladies-bag

 

4.Ezüst tűsarkú cipő (Reserved): 2995 Ft 

http://www.reserved.com/hu/hu/sale2/woman/bags/sj073-slv/high-heeled-shoes-with-ankle-ties

 

5.Ezüst bomber (Reserved): 3995 Ft 

http://www.reserved.com/hu/hu/sale2/woman/outerwear/sf527-slv/silver-bomber-jacket

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr8513601353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása