Az örök megunhatatlan : fekete-pink

2018. június 25. 17:25 - Milie

Valószínűleg nagyon sokan emlékszünk Avril Lavigne extravagáns ruháira, noha eltelt már egy kis idő azóta, engem még a mai napig inspirálnak a tüllös, szegecses, színes vagy fekete kompozíciói. Ezek az összeállítások mindig gondosan lettek kiválasztva, és mindig különös figyelem lett a személyiségnek szentelve. Noha Avril kialakított imidzséhez mindig is hozzátartozott a pink szín (ill. nem mindig, 2007-es The best damn thing idején jött el a váltás időszaka) őmaga is sokat használta saját kollekciója az Abbey Dawn tervezése során. Az, hogy menetközben szerette meg az ominózus színt, vagy mindig is jelen volt, azt sajnos nem tudjuk, de kétségtelen, hogy jó választás volt, akar kiegészítőnek, akar hajszínnek. 

A fekete ruha mindig jó alap. Nagyon könnyű hozzá igazítani a kiegészítőket, bármilyen szín jól passzol hozzá. Én személy szerint szeretem a kicsit extrább darabokat, pl. egy merészebb színű táska nagyon fel tudja dobni  az amúgy borongós színt, és máris egészen más lesz az összhatás. Avril ugyan a gálára választott ruhája mellé nem választott táskát, én úgy gondoltam, hogy egy övvel harmonizáló pink táska tökéletes választás lenne, több dolog lesz ami megtöri a sok feketét. Én is egy fekete tüllös ruhát választottam, melyhez szintén nagyon passzol a derékra elhelyezett rózsaszín öv, a trikó fazonú felső rész pedig kicsit szolidabbá teszi az összhatást, talán nem olyan merész, mint a szív alakú kivágás. Az én valasztott ruhám kicsit hosszabb, így praktikusabb ha az ember picit többet szeretne takarni magából. 

Avril nagyon jó példája annak, hogy nem kell elő Barbie babának lenni ahhoz, hogy rózsaszínt hordjunk, elég sokszor csak egy pici belőle, és máris feldobja az adott szettet. Lehet vele ugyanúgy vagány az ember, nem csak romantikusoknak! Rózsaszínre fel, persze csak mértékkel mindent! :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr8514070833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása