Ez állati! Jönnek a dzsungel és állatminták idén nyáron is!

2018. április 16. 14:22 - Milie

Éppen, hogy csak beköszöntött a tavasz, a boltok máris a nyárra készülnek, ezzel buzdítva minket is, hogy jobb minél előbb felkészülni. 

Tavasz idején már évek óta a romantikus virág minta a sláger, ez szinte kortól függetlenül bárki hordhatja. A pasztell szinte letörölhetetlen a tavaszi színek listájáról, már úgy beépült a tudatunkba, hogy már furcsán is mutatna egy tavaszi színpaletta pasztell színek nélkül. De mi van a nyárral?

A nyári színvilág nagyon hasonszőrű a tavaszival, hogy úgy mondjuk "továbbfejlődik". A alapszínek maradnak ugyanazok, persze megeshet, hogy bizonyos színek elmaradhatnak. Ilyenkor a rózsaszín még harsányabb, a sárga még intenzívebb, a zöld pedig még természetesebb, sötétebb lesz. Minden szín felerősödik, és tombolásba kezd. Ilyenkor már nyilván kevés lesz a cuki virágminta a domináns színekhez, és ilyenkor lép színre a sokunk kedvence, a dzsungel minta. Mi is lehetne nyáribb a pálma leveleknél, a hibiszkusznál és a trópusi állatoknál? Ami az állatmintát illeti, ilyenkor nyáron kissé háttérbe szorul az állatminta klasszikus értelmezése, mint például a leopárd vagy kígyóminta. Természetesen jelen van továbbra is, de inkább a különböző madarak lesznek a dominánsak, mint például a papagáj, tukán vagy a sokak nagy kedvenc flamingója. Nyári színek kavalkádja látható ilyenkor a cipőkön, nadrágokon, felsőkön, érdemes esetleg egy dominánsabb darabot kiválasztani, azután pedig lehet keverni letisztult világos színekkel, fonott kiegészítőkkel, ami sok tévhit ellenére nem csak a strandra való, hanem bátran használható egy városlátogatásra is. 

Amint sikerült felébrednünk a tavasz késői érkezéséből, lépjünk ki egy szép napon a verőfényes napsütésbe, és gyűjtsünk be magunknak pár trópusi darabot, hogy mindig nyaraló hangulatban legyünk ( ha eddig még nem tettük volna meg)!

Strelitzia-s nadrág: Mango

Virágos felső: H&M

Tukános cipő: Kazar

Trópusi leveles nadrág: H&M

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6013838716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása