Egy kis személyi styling: Szandi

2018. március 26. 22:20 - Milie

A személyi stílustanácsadás sosem egyszerű, hisz mindenki más igényekkel rendelkezik. Mindenkinek más jelenti a kényelmet, a magabiztosságot, és a szépséget. A személyi stylist dolga ilyenkor a személyes megszokások és az adott trend vegyítése, mindez különböző stílusokon belül. Szandi most ezt választotta!

Mivel régóta ismerjük egymást, egyértelmű volt, hogy mit nem fogok választani. Egy előzetes személyi "shopping" (inkább próbálás, feltérképezés) után már szerencsére adott volt az út amit követni kellett. Tudtam, hogy nem a klasszik csajos vonalat fogjuk követni, de kicsit letérünk majd a megszokott deszkás stílusról. Nagyon sok nő fél a színektől, pedig nem meglepő módon sokkal jobb hangulatúvá tudja tenni az ember egy napját, ha nem csak komor színekbe öltözik. Szandi az utóbbi időben kezdte csak preferálni a feketét, azonban most nagyon. Nem baj, a fekete az fekete. Akármi is történjen, az emberek sosem fogják kiűzni a ruhatárukból, de ezzel nincsen semmi baj, hisz a személyi styling nem csak arról szól, hogy minden forma, stílus a helyén legyen, hanem, hogy az ügyfél komfortosan érezze magát az adott szettben.

Elsősorban a fekete-fehér színkombináció (bár a fekete és fehér nem minősül "színnek") mellett döntöttem, ugyanis Szandi vagányságához tökéletesen passzol. A lila haj mégis színessé teszi a "színtelen" szettet, melyet műbőrökkel kombináltam nadrág és kabát formájában. Az első két szett egy sportosan vagányan elegáns összeállítás, melyet csak egy most oly divatos Lime Punch pulóver tesz mássá, ám komplementerként tökéletesen harmonizál Szandi lila hajával.  A nadrág nagyon kényelmes, egész napos viselet, mely kombinálható blúzzal is, ha kicsit hivatalosabb hangvételűvé szeretnénk varázsolni. Mi azonban egy vagány fehér pólót választottunk "Ladies Rock" felirattal, mely lazává teszi az elegáns nadrágot, hogy ezt még fokozzuk, sportcipőt és műbőrkabátot választottunk hozzá Szandi ruhatárából. A szegecses táska pedig csak lezárja és egyértelműsíti a stílust.

A harmadik szett alapdarabja a kockás leggings volt, mely Szandi egy nagy kedvence. azzal a kérdéssel fordult felém, hogy "ez mivel is lehetne hordani?". Mivel elég extrém darab, így nem igényel bonyolult megoldást. Egy rövid farmernadrággal toldottuk meg, ami lehetett volna akár fekete is. A felső egy teljesen egyszerű de jó minőségű karcsúsított fekete póló és fekete műbőrkabát, a cipő pedig egy hajszínhez passzoló fényes lila sneaker (ugyan ezt valószínűleg nem sportoláshoz tervezték, de fazonjában teljesen sportos). 

Számtalan megoldás létezik stílusunk finomítására vagy frissítésére, ami néha kell, hogy kiléphessünk a szürke hétköznapokból, még ha elsőre szokatlannak is tűnik! Legyünk bátrak és merjünk változni!

Műbőr nadrág, pulóver, feliratos póló, fekete póló, cipő: Reserved

kockás leggings, rövidnadrág: H&M

táska: Zara

cipő: Adidas 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr4313782354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása