Négy ruhadarab amit soha ne vegyél fel ha nőies szeretnél lenni!

2018. január 18. 23:41 - Milie

Sajnos divat ide vagy oda, vannak dolgok amivel már évek óta hadilábon állok, de most már nehezen tudok szó nélkül elmenni ezek mellett az érthetetlen módon "divatosnak" mondható darabok mellett. Vannak egyéb termékek is, amik szimplán csak borzolják az idegeimet ahányszor csak meglátom, de ez  négy dolog a tuti orvosság ha antinőt szeretnél magadból varázsolni pár pillanat alatt!

Első személyes kedvencem:

1. Túrabakancs

Nagyon jó, kényelmes, masszív, strapabíró. A hegyekben. De nem a belváros utcáin. Ahol nem marad meg hó, nincs meredek terep, és pillanatok alatt fel tudsz pattanni egy járműre vagy be tudsz osonni egy kávézóba ha épp fázik a lábad. Ez egy merénylet egyenesen egy nő számára, hiszen rettenet otromba, ami minden magassarkú szerető nő rémálma. Amennyiben valaki nem szereti a magassarkú cipőket boltok százai kínálnak különböző megoldásokat arra, hogy mégis szépek tudjunk maradni lapos talppal is. Nem tudom hogyan sikerült ennek a rettenetnek beszivárognia az utcai divatba, de elég nagy bűntett volt, bárki is a felelős érte. Ja...és nem. Még leopárd mintával és rózsaszínben sem elfogadható.

2. Bomber dzseki.

Aki valaha is azt mondta, hogy a bomber lehet szép, az hatalmasat hazudott. Hiába a sok szín meg csicsa, felvarró flitter-glitter, csillámpóni, ez akkor is csak a BKK ellenőröknek áll jól. Vagy még nekik sem.

3. Terepminta

Anno a kétezres évek elején is már sokadik hullámát lovagolta meg a klasszikus terepminta, amit akkor még mindig örömmel fogadtunk és szerettük. Felsőn, nadrágon, táskában. De így, most már több mint tíz év elteltével, elképzelni sem tudom, hogyan lehetne végre kiűzni a divatból, hisz valahogy szabástól, anyagtól, ruhadarabtól függetlenül is csak a "retro" jut róla eszembe, és hogy "jaj istenem, nem unja még senki?". Folyamatosan visszatér pont ugyanabban az ízléstelen formában, folyton önmagát ismételve. Akárhogy is nézzük, hiába szoknya vagy nadrág, mindig is egy tökéletesen nőietlen darab lesz, így azt javaslom, inkább hagyjuk meg a katonáknak, szerintem már eleget tépáztuk így is...

4. Férfi sapka.

Tudom, vannak belőle külön lányoknak készült darabok is, mint például a fent látható King párja, de nem nem nem! Ezt sehogy máshogy nem lehet hordani, csak ha jól belehúzzuk a fejünkbe, lelapítva a frissen mosott hajat, amitől ráadásul még elektromos töltést is kap. Az anyaguk általában szörnyű, szoros és semmi nőiesség nincsen benne. Főleg ha még egy jó kis robusztus felirat is virít rajta. ettől sem menőbbek nem leszünk, sem keményebbek. Ezt is inkább hagyjuk meg a férfiaknak, hisz szerencsére nekünk nőknek annyiféle választásunk van sapka tekintetében, hogy csak győzzünk választani belőle! 

+1

Az abszolút taszító ha mindezt egyszerre viseljük. Kevés ennél rosszabb szettet tudok elképzelni. 

 

Egy szó mint száz, sajnos igenis vannak dolgok amiket jobb meghagynunk a másik nemnek, de szerencsére nekünk mindig lesz miből válogatnunk, így nyugodtan sírás nélkül felejtsük el és dobjuk ki ha bármelyik is előkerül a gardróbból! 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr3613587213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása